DA LI JE MOGUĆE DA OVOLIKO ZARAĐUJE JOVANA JEREMIĆ? Od cifre će vam se ZAMUTITI VID, žena je PUNA KO BROD
Jovana Jeremić, Foto: Instagram printscreen/jeremicjovana

sve interesuje

DA LI JE MOGUĆE DA OVOLIKO ZARAĐUJE JOVANA JEREMIĆ? Od cifre će vam se ZAMUTITI VID, žena je PUNA KO BROD

Voditeljka je uvek iskreno govorila o mnogim stvarima

Objavljeno:

Poznato je da je voditeljka Jovana Jeremić oštra na rečima i britka na jeziku, a za medije je istakla kako se vidi za 10 godina.

- Za 10 godina sebe vidim kao broj jedan u Srbiji, kao jednog kapitalistu, vlasnika nečeg svog. Biće tako, sigurna sam, pametnom dosta. Pored Dragana imam i redovan se*s i sigurnost i bezbednost. Nisam žena koja ide za strastima, nisam kao neke proste površne žene koje samo zanima se*s, da me razvali u krevetu. Džaba ako me razvali u krevetu, a nema za šta pas da ga ujede, ako je slabiji od mene, ne poštuje me, vara kad odem na posao. Ništa mi ne znači što me razbio u krevetu. Pristajem do kraja života da me nikad ne razbije u krevetu, ali da mi pruži bezbednost sigurnost i ljubav.

Jovana kaže da je biznis-žena čiji je svaki sat potrošen na kućne poslove uzaludan.

- Uvek sam bila ćerka gazde i znam da poštujem novac. Neće novac svakog, bira u čije ruke ide i voli ljude koji ga poštuju, ali koji ne zavise od njega. To je filozofija koju me je moj otac naučio, kojeg su uvek htele pare. Uvek je govorio da novac ne sme da mi uzme dušu, da poštujem svaki dinar, da bi me pare volele. Milion puta mi se dešavalo da mi novac nije prioritet. Posao koji radim ne radim zbog novca, na televiziji sam godinama radila bez dinara, ali su pare izabrale da mi dođu u ruke jer su me uvek volele i vole me i dan-danas. Tata mi je uvek govorio da su uvek imali para dok sam živela kod njih, a kad sam otišla gomilica je počela da se smanjuje, ali dobro. Sad sam tu da im pomognem. Trudim se da ne provodim mnogo vremena u kući jer vreme u kući je izgubljen novac. Ja sam biznis-žena i za sat vremena više volim da zaradim 200-300 evra nego da oribam kupatilo i usisam kuću jer za to ću platiti ženu 600-700 dinara, jeftinije mi je tako - priznaje Jeremićka.

Draganu volim da se mešam u posao

Voditeljka je, takođe, otkrila da joj to što je, kako kaže, najbolja i najjača žena u Srbiji, kad su mediji u pitanju, daje za pravo da se meša i u poslove partnera Dragana Stankovića.

- Volim da se mešam kad su marketinške stvari u pitanju, mešam se i mešaću se, naravno, jer me Dragan pita za mišljenje i što se toga tiče mogu mnogo da unapredim, ja sam mozak operacije, najbolja i najjača žena u Srbiji, kad su mediji u pitanju, što se tiče kreativnosti. Pružam pipke svuda, ja sam žena iz senke, zvanično sam na Pinku, a nezvanično me ima na mnogim drugim mestima. Neke tajne ću odneti sa sobom u grob. Imam mnogo prijatelja kojima pomažem. Kad god me neko zamoli za pomoć, ja sam tu, ne mora uvek da se zna da sam to ja. Ne patim od toga da stoji moj potpis na projektu emisije, filma, pesme. Moja sreća je sreća drugih ljudi i to mi bog na neki drugi način niveliše.

Do sada sam mogla da se udam bar pet puta

Iako mnogi Jovani Jeremić predviđaju brak s Draganom Stankovićem, voditeljki to nije cilj jer je do sada, kako tvrdi, mogla da se uda pet puta.

- Nije mi to cilj, već sam bila udata. Udaja nije prioritet, do sada sam mogla pet puta da se udam, i to dobro. Muškarce ne smaram i ne slamam udajama, to me ne interesuje, bitno je da mi s njim bude dobro. Važna mi je lojalnost, ja sam žena koja ume da voli, to je razlika između mene i drugih žena koje su ljubomorne na mene jer me muškarci vole. One su egoistične, gledaju sebe, misle da su alfa ženke kad se suprotstavljaju muškarcu, to je čista glupost. Alfa ženka je Jovana Jeremić koja ima sve svoje, koja je bogata uspešna i slavna - rekla je Jovana.

Bonus video:

00:45

Ana Nikolić i Jovana Jeremić zajedno u provodu

(Espreso/Republika/M.Gvero/D.Lukić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.